Nieuwe Straetus vestiging in regio Veluwe

Datum: september 3, 2013

Straetus Incasso Nederland heeft per 1 september haar 21e vestiging in Nederland geopend, Wouter Wortman zal deze vestiging in de Veluwe als franchisenemer gaan leiden. Straetus Incasso is met haar franchiseformule het eerste landelijke samenwerkingsverband dat zich met incassodiensten richt op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). De Straetus vestigingen zijn franchisenemers en opereren zodanig als zelfstandig ondernemer. Dit houdt in dat de opdrachtgever zaken doet met een ondernemer die pas succes heeft als een incasso tot stand komt. Op 1 september is de nieuwe vestiging van Straetus, Straetus Veluwe van start gegaan. Het werkgebied Veluwe, waaronder Apeldoorn, Ede, Wageningen en Barneveld is Wouter goed bekend. 

Wouter wil ervoor zorgen dat zijn opdrachtgevers openstaande facturen betaalt krijgen zonder dat crediteur en debiteur als kemphanen tegenover elkaar komen te staan. Het is namelijk de bedoeling dat zij in de toekomst nog steeds zaken met elkaar kunnen blijven doen. ‘Dit noemt men bij Straetus Incasso klantvriendelijkincasseren.nl’, vertelt Wouter. ‘Daarnaast werkt Straetus met een uniek concept dat weinig incassobureaus gebruiken. Wanneer het nodig is gaan onze medewerkers bij de debiteur op huisbezoek om de snelheid van betalen te versnellen. Zoals altijd maar ook zeker in deze economische tijden is het voor hen belangrijk dat klanten hun rekening op tijd betalen’.

‘Iedere incasso en iedere debiteur is anders, van een incasso organisatie wordt verwacht hierop in te spelen. Er is vraag naar maatwerk, gerichte en passende oplossingen. Straetus Incasso Veluwe levert passend maatwerk, met als doel om een debiteur weer betalende klant te laten zijn’, besluit Wouter. 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.