Nieuwe speler wil uitvaart markt openbreken

Datum: oktober 23, 2012

Advinco Uitvaartzorg gaat verder onder de naam Novellis Uitvaartzorg. Het bedrijf wil consumenten een aantrekkelijk alternatief bieden voor de huidige spelers op deze markt met een betaalbaar, betrouwbaar en transparant concept. Zo hanteert Novellis als eerste landelijke speler geen winstmarges op producten en diensten van derden en wordt er gewerkt met een vooraf bepaalde prijs. Alle uitvaartverzorgers van Novellis hebben de volledige vrijheid om die hoeveelheid zorg te verlenen die de klant wenst, zowel vóór, tijdens als na de uitvaart. Hiermee wil de uitvaartonderneming terug naar de kern: afscheid nemen op persoonlijke wijze.

Novellis werkt door heel Nederland met franchisenemers die de filosofie van het bedrijf uitdragen. Hierdoor kunnen zij zich toeleggen op hun core business: consumenten helpen met afscheid nemen van een geliefde op een persoonlijke manier.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_23_oktober_2012.htm#novellisfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.