Nieuwe Spar City Store op station Schiedam

Datum: augustus 1, 2012

Spar opent zijn 10e City Store, deze vestiging bevindt zich op het treinstation in Schiedam. De vestiging opent op 30 augustus haar deuren. De City Store komt op de begane grond bij het treinstation te zitten. Een nieuw element waar Spar-directeur Sjaak Kranendonk eerder al op zinspeelde is de aanwezigheid van een wokmodule. Ook is er een saladebuffet en paninigrill in de winkel te vinden.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franzine.nl/2012/31.html#spar_city_store

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.