Nieuwe regios HollandseKids

Datum: mei 21, 2012

In mei zijn er weer twee nieuwe sites van HollandseKids gelanceerd: AmsterdamseKids en FrieseKids. Eerder dit jaar zijn UtrechtseKids, ZuidlimburgseKids en HaagseKids al online gegaan.

Op de sites van HollandseKids zijn lokale kinderactiviteiten te vinden. Ouders kunnen in diverse gebieden en steden gericht zoeken naar onder meer een dagje uit, een cursus of een leuke kinderwinkel in hun eigen omgeving. Ook via Twitter, Facebook, Pinterest en nieuwsbrieven worden zij op de hoogte gehouden van alle leuke kinderactiviteiten. De sites van HollandseKids onderscheiden zich door actuele, betrouwbare en interessante tips en informatie. Alle lokale sites worden beheerd door deskundige experts op het gebied van promotie van kinderactiviteiten in hun regio. “Ouders van kinderen tot een jaar of 13 hoeven niet meer te zoeken naar leuke kinderactiviteiten, dat hebben wij al gedaan.”

In 2011 startte HollandseKids met twee pilots in ’t Gooi en Apeldoorn. Zowel GooiseKids als ApeldoornseKids waren in korte tijd zeer succesvol. Janneke Siezen en Karin Pullen, initiatiefnemers van HollandseKids, streven naar landelijke dekking en rollen hun populaire concept middels een franchiseformule nationaal uit.

Bron: Hollandse Kids

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.