Nieuwe Papa John’s vestiging in Den Haag

Datum: 25 september 2019

Papa Johns opende recent nog een nieuwe vestiging in Groningen, nu is Den Haag aan de beurt. Op 7 oktober a.s. opent in Nederland alweer de 26e vestiging, dit keer aan de Rijswijkseweg 292 in Den Haag. De franchisenemer Bilal Moosa zal de vestiging trots en feestelijk openen. Papa John’s deelt tussen 12.00 en 13.00 uur 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening en 3 klanten maken kans op 1 jaar lang gratis pizza!

Een trotse franchisenemer

Afgelopen juni werd de eerste vestiging van Papa John’s in Den Haag geopend. Nu staat Bilal Moosa op het punt zijn vestiging te openen. De Rijswijkseweg is van oudsher de toegangsweg tot Den Haag. Deze drukbezochte straat heeft diverse winkels waar Papa John’s een waardevolle aanvulling is. “Wij hopen veel winkelend publiek blij te maken met onze heerlijke verse pizza’s.”

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 26 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. Papa John’s wil consumenten laten genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. Dit doet Papa John’s door te investeren in elk belangrijk aspect binnen het bedrijf. Niet alleen de ingrediënten, ook de medewerkers en de pizza-ervaring van de klant zijn erg belangrijk. In Amerika is Papa John’s al veertien keer uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.