Nieuwe mensen bij AG Hart Advocaten

Datum: oktober 10, 2012

Het kantoor AG Hart Advocaten en Adviseurs uit Rotterdam groeit erg snel sinds de fusie. Onlangs nog traden Martin Lokhorst (inzet), Sabriye Ort en Diana van Arkel toe.

Registeraccountant en drs. Martin Lokhorst studeerde accountancy aan Nyenrode te Breukelen. Gelijktijdig met en na afsluiting van deze studie werkte hij 14 jaren als accountant bij Ernst & Young en rechtsvoorgangers. Zijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit controles bij grote bedrijven, diverse adviesopdrachten en het ondersteunen van de sector franchise en food. Ook is hij betrokken (geweest) bij een aantal franchiseorganisaties als bestuurder. Als accountant was hij hierna verantwoordelijk voor vaktechniek en adviesmogelijkheden binnen het vak. De opgedane ervaring en expertise betreffen zaken als benchmarks en advisering hieromtrent, structurering en verbetering van organisaties, als ook waarderingen, overnames en bedrijfsopvolgingssystematiek.

drs. Martin LokhorstAG Hart Advocaten & Adviseurs (ontstaan uit een fusie tussen AG Advocaten en Hart Legal Franchise Advocaten) is binnen Nederland verreweg het grootste en meest ervaren kantoor op het gebied van Retail- en franchise.  De oorsprong van het kantoor gaat terug tot 1901 toen Anema en Greve in Rotterdam een advocatenkantoor startte. AG Hart Advocaten & Adviseurs heeft zich exclusief toegelegd op het gebied van (internationaal) contracten- en verbintenissenrecht waarbinnen zij is gespecialiseerd in retail- en franchiserecht en alle daaraan gerelateerde rechtsgebieden (zoals bijvoorbeeld Huur-, Arbeids-, mededingings- en ondernemingsrecht). In dat kader is het kantoor marktleider en toonaangevend.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.