Nieuwe locatie voor Vitaminstore Alkmaar

Datum: april 16, 2012

Vitaminstore Alkmaar gaat per 24 april as. verhuizen naar de Gedempte Nieuwesloot 6, een pand met de dubbele oppervlakte van de huidige locatie. Zaterdag 21 april zal de laatste openingsdag zijn op het oude adres, Achterstraat 54. De nieuwe locatie ligt slechts tweehonderd meter verderop, maar zal naar verwachting beter aansluiten bij de groeiambities van Vitaminstore.

Sinds de opening in 2001 is Vitaminstore Alkmaar  een drukbezochte winkel. Het pand werd twee jaar geleden nog volledig gerestyled naar het bekende Vitaminstore concept, onderverdeeld in Health (voedingssupplementen), Sports (sportvoeding) en Beauty. Echter, het pand bleek te klein en de ambities te groot om op deze locatie optimaal aan de vraag van alle klanten te kunnen voldoen. Vandaar dat er werd uitgekeken naar een groter pand, dat werd gevonden op de Gedempte Nieuwesloot nummer 6, op de hoek van de koningsweg waar voorheen Sophia’s fashion was gevestigd.

Storemanager VitaminStore Alkmaar - Pita van 't VeenSinds de komst van de Ringersbrug over het Noord-Holland kanaal is het noordelijke gedeelte van de Gedempte Nieuwesloot erg populair geworden bij het winkelend publiek. Vanuit de gemeente wordt deze straat dan ook getipt als dé hotspot van de toekomst.

Januari jl. startte de gemeente met de herinrichting van de Gedempte Nieuwesloot. Onder andere bestrating en verlichting worden vernieuwd. De werkzaamheden zullen naar verwacht half juni worden afgerond.

Bang dat de verhuizing invloed heeft op de producten of de medewerkers hoeft men niet te zijn: het brede assortiment, de vertrouwde kwaliteit en het deskundige persoonlijke advies van het vertrouwde winkelteam blijven uiteraard behouden.

Bron: Vitaminstore Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.