Nieuwe licentienemers voor Koopplein.nl

Datum: juli 24, 2012

Afgelopen maand zijn nieuwe ondernemers een licentieovereenkomst met Koopplein.nl aangegaan in Overbetuwe, Winterswijk, Roosendaal, Lelystad, Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland, Ermelo, Putten, Schagen, Harenkarspel en Zijpe. Verder is Koopplein.nl een samenwerking aangegaan met vacaturebank Jobbird.com. De vacatures van Jobbird.com zijn ook terug te vinden op Koopplein.nl.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-licentienemers-voor-Kooppleinnl.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.