Nieuwe licentienemers bij Koopplein

Datum: november 28, 2012

In de afgelopen maand zijn Koopplein.nl-licentienemers gestart in Heerenveen en Hardenberg. “Wij verwachten het aantal licentienemers dit jaar nog verder te kunnen uitbreiden. De aanvragen van potentiële gegadigden blijven binnenkomen”, aldus een woordvoerder van de formule. Vele honderden gebruikers van Koopplein.nl gaven gehoor aan de oproep om een donatie te doen aan KiKa voor de strijd tegen kinderkanker. Het opgehaalde bedrag werd door Koopplein.nl verhoogd met € 1.500,-. De actie leverde € 3.629,- op. Ook in de toekomst zal de formule vaker acties voor goede doelen organiseren, samen met de gebruikers.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-licentienemers-bij-Kooppleinnl.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.