Nieuwe licentienemer Koopplein Alkmaar

Datum: januari 23, 2018

Per 1 december 2017 is Roelant Molenaar (1974) uit Alkmaar gestart als nieuwe licentienemer van Koopplein.nl. Molenaar heeft een eigen schoenenwinkel gehad, is formule manager geweest van een franchiseorganisatie en accountmanager in de etikettenbranche. In die laatste functie was één van zijn taken het plegen van koude acquisitie. Deze ervaring komt hem goed van pas als Koopplein-ondernemer.

“Ik ben een geboren en getogen Alkmaarder, heb een groot zakelijk en particulier netwerk en vind het leuk goede relaties op te bouwen en te onderhouden. Koopplein.nl biedt alle facetten en tools die ik leuk en handig vind en geeft mij de ruimte deze naar eigen inzicht te gebruiken.” Aldus een enthousiaste Molenaar.

 

Franchisenemer worden?

Meer informatie om aan te sluiten als franchisenemer bij Koopplein vindt u hier ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.