Nieuwe juicebar Vitaminboost in hartje Amstelveen

Datum: november 27, 2013

Gaat u binnenkort naar Winkelcentrum Stadshart in Amstelveen? Dan is een bezoekje aan nieuwkomer Vitaminboost, de juicebar van gezondheidsspecialist Vitaminstore, zeker de moeite waard. Vitaminboost Amstelveen onderscheidt zich van Vitaminstore’s andere juicebars: bezoekers kunnen in Amstelveen niet alleen genieten van de bijzondere juices en smoothies, maar tevens van gezond eten: heerlijke salades, broodjes, cakes of appeltaart en dat allemaal met het kenmerkende van Vitaminboost: superfoods!

Woensdag 20 november jl. presenteerden oprichter Koert Otten en productspecialist Casper Oldenboom onder leiding van Sylvana Simons dit succesvolle healthconcept aan de pers. Hier werd op gedronken met een van de hardlopers op gezondheidsgebied: een shot tarwegrassap!  Vitaminboost: de juicebar van Vitaminstore

Boost your day!

Het speciale van Vitaminboost zijn de supplementen en superfoods in de verse sappen en smoothies op basis van groente en fruit. Bent u ook benieuwd wat o.a. chiazaad, açaibessen, hennepzaad, tarwegras, bijenpollen, gojibessen en maca voor u kunnen betekenen? Hoe zij een boost – een oppepper – aan uw lijf kunnen geven? Bij Vitaminboost kunt u het zelf ervaren.

Winkelen is nog nooit zo leuk, lekker én verantwoord geweest!

Over Vitaminstore / Vitaminboost

Vitaminstore Nederland heeft vestigingen in (vetgedrukt is met juicebar): Alkmaar, Amersfoort, Amstelveen (Rembrandthof, Binnenhof), Amsterdam (Osdorp, Haarlemmerstraat, Beethovenstraat, Kinkerstraat), Den Bosch, Den Haag, Gouda, Haarlem, Heemstede, Heerlen, Leidschendam, Leusden, Pijnacker, Roermond, Rotterdam (Meent, Alexandrium), Utrecht, Vlaardingen en Weert.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.