Nieuwe franchisevestiging Repay Payroll

Datum: maart 12, 2013

Een nieuwe vestiging van Repay Payroll is 1 maart geopend in Goes. Dit is de achtste franchise vestiging van Repay Payroll.

Manu de Busschere heeft ruime ervaring binnen de payrollbranche en is directeur van Repay Payroll Goes. De nieuwe vestiging staat op een karakteristieke en unieke locatie. Het monumentaal pand de “Watertoren van Goes” herbergt de nieuwe franchise vestiging. Deze 63 meter hoge toren staat bekend als een echt landmark in Goes en omstreken. Repay Payroll is in 2011 van start gegaan met haar franchise formule. Inmiddels zijn er vestigingen geopend in Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Breda, Zaltbommel, Den Haag en nu ook in Goes. Het totaal aantal vestigingen komt hiermee op acht.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_maart_2013.htm#repay 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.