Nieuwe franchisenemers Flexibility Groep

Datum: juni 18, 2012

Per 1 juni zijn er weer zes ondernemers gestart bij de Flexibility Groep. Bij de formule Flexschilder.nl zijn dit Ton van Workum en Adri van der Velde. Zij zullen respectievelijk de regio’s Veluwe en Zeeland voor rekening nemen.

Edwin Koopmans en Paul van Maarssenveen zijn franchisenemer geworden bij Technify. Edwin in de regio Twente en Paul in Eindhoven. Evelien Smits en Lodewijk van Panhuizen zijn bij Flexibility aan de slag gegaan.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_juni_2012.htm#flexibility

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.