Nieuwe franchisenemers bij Shoeby

Datum: maart 5, 2013

Op 27 februari opende in Grave een nieuwe franchiseonderneming van Shoeby. Om de opening te vieren krijgen klanten tot en met zaterdag 9 maart twintig procent korting.

Voor franchisenemer Wijnand Derksen, wiens vrouw Lisette reeds een Shoeby in Wijchen beheert, is het een nieuwe ervaring: “Het is erg spannend allemaal. Zeker voor mij. Dit is mijn eerste dag als ondernemer. Voorheen werkte ik in de uitzendbranche, maar met de komst van een tweede vestiging heb ik besloten Lisette bij te staan.” De locatie bevalt beiden zeer goed. “Het is geweldig hoe wij ontvangen zijn. In Wijchen hadden we al veel klanten uit deze regio. Die kunnen nu in hun eigen stad blijven.” De nieuwe voorjaarscollectie lag meteen in de schappen bij de opening. De winkel bevat een uitgebreide collectie van dames-, heren- en kindermode. Shoeby bestaat nu uit 252 vestigingen, waarvan 203 franchise en 49 in eigen beheer zijn.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_maart_2013.htm#shoeby

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.