Nieuwe franchisenemer voor Straetus Incasso

Datum: december 22, 2013

Per 1 januari 2014 zal Stephanie van Ginkel starten als franchisenemer bij Straetus Incasso in de regio Utrechtse Heuvelrug (Bunnik en Zeist). Van Ginkel start een franchisesamenwerking met Straetus als uitbreiding op haar huidige administratiekantoor. Van Ginkel zag een kans om haar diensten uit te breiden toen zij merkte dat veel van haar klanten problemen hadden met de betalingen van debiteuren. Zij vond deze uitbreiding in de diensten van Straetus Incasso. Stephanie van Ginkel start als franchisenemer voor Straetus Incasso in de regio Bunnik-Zeist

Over de begeleiding van Straetus is van Ginkel erg te spreken: “Ik krijg vanuit de formule erg goede begeleiding. Ik word geholpen door mensen die, net als ik, gestart zijn vanaf de ‘bodem’. Zij hebben nu veel ervaring en helpen mij met al mijn vragen.” Op de vraag waarom dit werk van Ginkel zo aanspreekt antwoordt zij enthousiast: “Het is zo leuk om klanten te helpen bij iets dat hen zelf niet lukt. Bijvoorbeeld de vorderingen binnenhalen voor klanten straks lijkt mij erg dankbaar werk”.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.