Nieuwe franchisenemer voor Quickmediator

Datum: augustus 14, 2012

Pieter Beuzenberg is gestart als franchisenemer bij Quickmediator voor de regio Amsterdam IJburg. Pieter heeft een management achtergrond en is de laatste jaren zelfstandig ondernemer. Zijn ervaringen met het zakenleven en zijn assistentie bij vele privézaken hebben hem gevormd en hij weet ook dat mediation een enorme toevlucht gaat nemen. Het is goedkoper, sneller en prettiger voor beide partijen.

Eén van Pieter’s motivaties om zich aan te sluiten bij Quickmediator: “doordat Quickmediator zorgt voor goede leadgeneratie ben ik verzekerd van een snelle start met omzet en kan ik me ook volledig richten op het werk als Quickmediator”.

Quickmediator verzorgt de opleiding tot Mediator, genereert leads, traint, support en heeft een juridische BackOffice die de franchisenemers dagelijks ondersteund en bijvoorbeeld alle verzoekschriften voor bijvoorbeeld echtscheiding convenanten van de franchisenemers voor alle rechtbanken in Nederland uitvoert. Een goede Quickmediator heeft geduld, levenservaring en ziet oplossingen die hij/zij als spiegel laat zien bij partijen. Levenservaring is essentiëler om succesvol te zijn als Quickmediator dan vooropleiding.

Bron: Quickmediator Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.