Nieuwe franchisenemer Quickmediator in regio Baarn-Soest

Datum: februari 8, 2013

Quickmediator heeft een nieuwe franchisenemer aangesloten voor Baarn/Soest. Nicolette Ketelaar beschikt over de nodige levens en werkervaring als mediator.

Nicolette: wat mij aanspraak in Quickmediator is de enorme marketingcapaciteit die er nu al is, klanten komen via internet bij Quickmediator en worden zo verdeeld onder de franchisenemers. In je eentje kan je qua marketing niet zo veel, ten eerste doe je met Googleadwords niks met een tientje per dag, maar als je met een grote club bent, krijgt het power. Tevens werkt ieder voor zichzelf en heeft de franchisegever er belang bij dat iedereen goed draait, geen omzet ook niks verdienen voor de franchisegever. Die doet er dus alles aan om er een succes van te maken, ik ben enthousaist en heb er enorme zin in.

Nieuwe franchisenemer Quickmediator Nicolette Ketelaar

Quickmediator is ook weer erg content met een nieuwe franchisenemer, we zitten op schema. 

Ook in Mediation land wordt ons blog goed gelezen en zorgt deze ook uiteraard voor een betere positionering.Bij de sociale media krijgen wij ook steeds meer volgers. www.twitter.com/quickmediator En zijn er initiatieven van onze franchisenemers uit die goed worden opgepakt.

Bijvoorbeeld de simpele uitleg van Mediation in 1 minuut van Quickmediator Peter van Essen inmiddels al meer dan 36.000 bekeken http://www.youtube.com/watch?v=5wVYZ2kgwxM

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.