Nieuwe franchisenemer MultiCopy Oss

Datum: februari 5, 2013

Erik Visser is de nieuwe ondernemer van MultiCopy Oss | The Communication Company. Hij heeft het bedrijf overgenomen van Ans en Jan de Visser, die ruim 20 jaar MultiCopy in Oss hebben geleid. Met de komst van Erik Visser zal MultiCopy Oss uitgroeien tot dé allround communicatieondersteuner van bedrijven en organisaties in Oss en omgeving.

Vestiging MultiCopy Oss.Erik Visser: “MultiCopy is een prachtbedrijf waar veel MKB bedrijven zaken mee doen. Juist in deze tijd hebben bedrijven behoefte aan meer toegevoegde waarde in hun communicatie. Van superpersoonlijke direct mailings tot opvallende websites en crossmedia campagnes. Van signing en promotionele artikelen tot eigentijds design. In de nieuwe opzet kunnen we dat allemaal leveren.”

Jan de Visser: “Voor ons breekt een nieuwe fase aan. Met de overname door Erik Visser – geen familie – kan MultiCopy Oss weer de nieuwe decennia in. Met behoud van de vertrouwde medewerkers, maar ook met nieuwe mensen, zoals bedrijfsleider Huib van Bommel.”

Erik Visser: “En we brengen ook de knowhow en mogelijkheden van jarenlange grafische ervaring in. Zo kunnen we maximaal communicatieresultaat voor onze klanten realiseren. We hebben er zin in.”

Bron: Franchise Services Europe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.