Nieuwe franchisenemer Kaldi Mobiel

Datum: mei 29, 2012

Deze week is de negende franchisenemer van Kaldi Mobiel gestart. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Een mobiele koffiebar die overal in de regio kan opduiken. Daarbij kunnen passanten Kaldi koffie proeven, het verhaal achter de koffie horen en de barista aan het werk zien.

Dithmar Huijsman gaat in de regio Deventer, Zutphen en Apeldoorn als franchisenemer aan de slag. Huijsman ziet veel mogelijkheden in de regio en is blij dat hij klanten mag gaan voorzien van een goede kop koffie en of thee.
De mobiel zal op veel verschillende plekken te ontdekken zijn, ingehuurd danwel op eigen initiatief daar staande. In de binnenstad, concerten, evenementen en lokale activiteiten. Bedoeling van het concept is om koffie naar de mensen te brengen en ze hoogstaande koffie te laten beleven. Kaldi Mobiel DeventerDat dit voor veel enthousiaste reacties zorgt blijkt wel uit het succes van dit segment bij Kaldi. Nog maar amper gestart (2011) zijn er inmiddels alweer 9 mobiele ondernemers gestart, verspreid over Nederland.

Meest voorkomende respons is dat het leuk is om de barista achter de mobiele koffiebar aan het werk te zien. Deze bar biedt ruimte voor een Mirage, de toonaangevende koffiemachine voor liefhebbers, waarmee de heerlijkste cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s en ristretto’s kunnen worden gemaakt. Nietsvermoedend op straat het perfect kopje koffie tegen het lijf lopen, het kan u tegenwoordig zo maar overkomen.

Bron: Kaldi Koffie & Thee

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.