Nieuwe franchisenemer De OpbodMakelaar in Heemstede

Datum: oktober 8, 2012

De OpbodMakelaar heeft haar landelijke dekking uitgebreid met de komst van Rob Verzijlbergen met een nieuw franchisekantoor in Heemstede (regio Haarlem – Hoofddorp). Rob Verzijlbergen heeft ruim 14 jaar ervaring als ondernemer. Tijdens de verkoop van zijn eigen woning liep hij tegen de vastgeroeste denkbeelden van veel makelaars aan. Rob gaat vanaf oktober 2012 als OpbodMakelaar aan de slag in de omgeving van Heemstede en wil het anders te doen dan de traditionele makelaar.

Momenteel zijn er 8 vestigingen in heel Nederland. De formule werkt met een nieuwe manier van verkoop waarmee woningen aanzienlijk sneller verkocht worden tegen de optimale marktwaarde. Ruim 40 % van onze woningen wordt binnen 3 maanden verkocht.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_9_oktober_2012.htm#opbodmakelaar

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.