Nieuwe franchisenemer De OpbodMakelaar in Doetinchem

Datum: januari 8, 2013

De franchiseformule OpbodMakelaar heeft haar landelijke dekking alweer uitgebreid met de komst van René Derks met een nieuw franchisekantoor in Doetinchem. René heeft ruim 25 jaar ervaring in de horeca/ catering/ recreatie en verkoop branche en beschikt daardoor aan een diversiteit aan vaardigheden. René Derks: “Toen ik een artikel tegen kwam over de OpbodMakelaar had ik direct zo iets dit ben ik en ik wil heel graag deel uitmaken van De OpbodMakelaar organisatie.” Als ondernemer is René gewend om snel te schakelen, met originele ideeën te komen en daarbij is hij ook nog eens gek op alles wat met woningen te maken heeft en zo kwam hij in contact met De OpbodMakelaar.

Momenteel zijn er 10 vestigingen van de franchiseformule in heel Nederland. De franchiseformule heeft onlangs ook een nieuw franchisekantoor in Zweeloo (Drenthe) geopend. De trotste eigenaar van deze vestiging is Epke Wiersma. De OpbodMakelaar werkt met een nieuwe manier van verkoop waarmee woningen aanzienlijk sneller verkocht worden tegen de optimale marktwaarde. Ruim 40% van de woningen worden binnen drie maanden verkocht.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_8_januari_2013.htm#opbodfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.