Nieuwe franchisenemer bij Frozen Yoghurt Benelux B.V.

Datum: oktober 11, 2017

Dhr. Johan Twigt zal op 1 november 2017 starten als franchisenemer/partner bij Frozen Yogurt Benelux BV. Johan zal zijn klanten helpen met de succesvolle verkoop van allerlei Frozen Yogurt producten in de regio Groot Rotterdam. 

Tine Hartjes – Daanen, eigenares van Frozen Yogurt Benelux BV. spreekt haar vertrouwen uit in de kwaliteiten van Johan Twigt. “Johan zal heel herkenbaar zijn in de regio Rotterdam. Zijn bedrijfsauto is inmiddels besteld en zal met de herkenbare belettering in groot Rotterdam te zien zijn”. 

Johan geeft aan dat Frozen Yogurt Benelux beschikt over meer dan 25 verschillende smaken van deze calorie arme Ollie’s frozen yogurt . ”Daarnaast heeft Frozen Yogurt Benelux een complete betaalbare range frozen yogurt machines waarmee op een eenvoudige wijze een overheerlijke Ollie’s frozen yogurt of Ollie’s yogurt shake bereid kan worden. Al deze producten en machines zijn speciaal ontwikkeld voor de cafetaria, horeca, catering, sportscholen en schoolkantines en voor iedere ondernemer betaalbaar.”aldus Johan Twigt. 

“Ik heb bewust gekozen voor deze formule gezien de productlijn en de filosofie van deze onderneming. Een echt familie bedrijf waar ik mij helemaal thuis voel”, besluit Johan Twigt. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.