Nieuwe franchisenemer bij Bruna

Datum: december 18, 2012

Op 22 november jl. heeft Bruna een nieuwe vestiging in Tegelen geopend. De franchisenemer van deze vestiging is de heer Timmermans, die de Bruna samen met zijn dochter runt. Voorheen was dit al de schrijfwarenzaak van de heer Timmermans maar gezien de werkdruk wilde hij zijn zaak bij een formule onderbrengen. Vanwege de landelijke bekendheid en professionaliteit van Bruna is er voor deze formule gekozen.

Al 40 jaar is de heer Timmermans ondernemer in hart en nieren. “Naast de Bruna heb ik ook drie tuinmeubelzaken die ik samen met mijn schoonzoon run. Wij zijn een ondernemende familie waar hard wordt gewerkt. Een werkweek duurt voor ons geen 40 uur maar eerder 60 of 70”, aldus Timmermans. Om zijn tijd beter in te kunnen richten heeft de heer Timmermans zijn schrijfwarenzaak bij Bruna ondergebracht: “Vanuit Bruna is er een goede begeleiding geboden met o.a. de verbouwing, inrichting en reclame.  Door de ondersteuning vanuit de Brunaformule is er meer tijd voor de klant  en meer tijd om de markttrends te volgen en bij te houden. Kortom, meer tijd om te ondernemen.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_18_december_2012.htm#brunafranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.