Nieuwe franchisenemer Animal Greetings Benelux

Datum: oktober 9, 2013

Op 1 oktober is Patricia Meijer als franchisenemer bij Animal Greetings Benelux gestart. Zij heeft het gebied Rotterdam overgenomen van Jan van den Dorpel. Original Poster Company Benelux (veelal bekend als Animal Greetings Benelux) is een franchiseorganisatie die in Nederland en België sinds eind 1995 wenskaarten van The Original Poster Company distribueert. Momenteel zijn er 20 Animal Greetings-franchisenemers die samen Nederland en Nederlandstalig België bewerken. Zij voorzien circa 2.000 Nederlandse en Belgische winkels van wenskaarten.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.