Nieuwe franchiseneemster voor Quickmediator

Datum: oktober 2, 2012

Voor de locaties Harderwijk, Amersfoort en ‘t Gooi start franchisenemer Anita Peters bij Quickmediator. Anita heeft een financieel, juridische achtergrond en is franchisenemer geweest bij De Hypotheker in Amsterdam. “Door mijn levenservaring en mensenkennis heb ik gekozen voor het vak mediator, het fijne aan dit beroep is dat je een hoop ellende kan voorkomen. Samen met een mediator los je conflicten op, dure procedures worden voorkomen en mensen/partijen kunnen weer normaal verder. Ook de rechtbanken promoten steeds meer mediation. Ik heb gekozen voor Quickmediator, omdat de organisatie in verhouding nu nog klein is, maar de ambitie heeft de grootste mediatorclub van Europa te worden. Dat trekt mij enorm aan en ik zie hier mogelijkheden. Tevens is de organisatie nu al ingericht op de toekomst, alle tools zijn er zoals leadgeneratie, cms systeem en directe samenwerking met rechtbanken door heel Nederland, dat is uniek”, vertelt Anita Peters.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-franchiseneemster-voor-Quickmediator.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.