Nieuwe franchisemogelijkheden bij Bailine

Datum: juni 27, 2012

Bailine biedt een totaalpakket op het gebied van figuurcorrectie en gewichtscontrole, gecreëerd voor vrouwen en gerund door vrouwen! Vrouwen vallen er zonder moeite uitstekend mee af en krijgen gegarandeerd een mooier figuur, precies op die plekken waar de klant het wil. De methode heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld en volop bewezen. Bailine komt uit Noorwegen en opereert over de hele wereld.

Met ingang van juni 2012 biedt Bailine Nederland nieuwe mogelijkheden voor vrouwelijke ondernemers die als Bailine therapeute aan de slag willen. Naast een volwaardige studiomet 5 cabines en regiobescherming wordt nu ook de kans geboden om in fases te groeien naar een volwaardige studio en/of Bailine te integreren in een andere bedrijfsdiscipline, zoals bijvoorbeeld een schoonheidssalon of sport- of wellness centrum. Met dezelfde ondersteuning en support. Ook ondersteuning in de vorm van financiering in overleg metBailine is mogelijk. Met deze nieuwe franchisemogelijkheden hoopt Bailine meer vrouwen te stap te kunnen laten maken naar het eigen ondernemerschap.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.