Nieuwe franchisemanager De Groene Weg slagerijen

Datum: mei 2, 2012

Theo Middelkoop is begin 2012 gestart als Franchisemanager De Groene Weg slagerijen. In deze functie ondersteunt hij de franchisenemers in hun ondernemerschap en faciliteert hij ze bij het succesvol runnen van een biologische ambachtelijke slagerij.

Theo Middelkoop (56 jaar) heeft ruime ervaring in retail en vlees. Hij is zijn loopbaan gestart bij een supermarkt van Gebr. De Jong in Rotterdam. Daarna heeft Theo verschillende functies gehad binnen VION en enkele van haar rechtsvoorgangers. In deze rollen was hij altijd direct of zijdelings verantwoordelijk voor inkoop, assortimentsontwikkeling, verslogistiek en het ontzorgen van winkelpunten.Theo Middelkoop - Franchisemanager De Groene Weg slagerijen

De Groene Weg slagerijen
De Groene Weg beschikt over 13 locaties, verspreid door heel Nederland. Deze slagerijen zien hun omzetten groeien door toenemende belangstelling voor lekker vlees, gezond van oorsprong. Steeds meer consumenten hechten waarde aan een diervriendelijke veehouderij. De markt biedt daarmee ruimte voor nog meer De Groene Weg slagerijen.

Bron: De Groene Weg slagerijen

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.