Nieuwe franchiseformules Talent Groep Nederland

Datum: januari 22, 2013

Talent Groep Nederland heeft drie nieuwe formules voor de ict-, techniek- en marketingbranche geïntroduceerd. Talent Groep Nederland is uitgeven van gespecialiseerde formules voor de werving- en selectiebranche.

Deze branche biedt veel kansen en uitdagingen voor nieuwe ondernemers. Met een groot pakket van diensten en producten biedt Talent Groep Nederland ondersteuning aan haar ondernemers. “Met onze formules 100% ICT Talent, 100% Techniek Talent en 100% Marketing Talent faciliteren wij zelfstandig ondernemers met een unieke formule en een uitgebreid en professioneel pakket diensten en producten waardoor zij zich kunnen concentreren op datgene waarin zij sterk zijn, namelijk het werven en selecteren van personeel voor hun opdrachtgevers”, aldus formule manager Martin Gomes.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_22_januari_2013.htm#talentgroep 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.