Nieuwe Franchise Partner voor Executives Online

Datum: januari 8, 2014

Bij Executives Online start met ingang van het jaar 2014 een nieuwe Franchise Partner. Dhr. Jan Piet van der Plank (inzet) is een internationaal ervaren Human Resource Executive met meer dan 20 jaar ervaring binnen verschillende multinationale bedrijven als Alcoa, Total, Caterpillar, Wartsila, Suzlon Energy, ASML en United Technologies Corporation. Hij beschikt over een brede generalistische management achtergrond en is gespecialiseerd in Human Resources. Jan Piet zal de markt gaan bedienen vanuit zijn kantoor in Oosterhout.Jan Piet van der Plank, Partner Executives Online

Dhr. van der Plank: “De reden voor mijn stap is gelegen in het feit dat ik door gebruikmaking van de faciliteiten en uitgebreid (internationaal) netwerk van Executives Online nog beter in staat zal zijn om mijn relaties te bedienen met hun vragen op het gebied van Interim Management en Executive Search. Mijn primaire focus zal in Nederland komen te liggen binnen de sector Industrie, waarbij ik uiteraard mijn huidige bestaande relaties met klanten buiten deze specifieke sectoren zal aanhouden en continueren”. 

Over Exectutives Online

Executives Online is sedert 2000 als zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in Interim Management en Executive Search,inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 30 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Australië. Door het gebruik van internet en een persoonlijke, professionele service zijn we in staat om een efficiënte en  vooral kosteneffectieve dienstverlening te leveren aan onze klanten wereldwijd.

Executives Online heeft per sector specialisten welke hun rijke ervaringen in hun specifieke vakgebied aanwenden zodat ze hun cliëntèle beter van dienst kunnen zijn. Executives Online partners zijn ervaren ondernemers en professionals die in Interim Management en Executive Recruitment hun sporen hebben verdiend. Dit zorgt ervoor dat we de vereisten van onze opdrachtgevers en kandidaten direct kunnen identificeren- omdat we ook aan de andere kant van de tafel hebben gezeten – en natuurlijk omdat we de belangrijkste elementen van ‘recruitment best practice’ eigen hebben gemaakt.

Sleutel tot het succes van de organisatie is onze bekroonde “Online Candidate Acquisition Engine”, een geavanceerd systeem dat gebruik maakt van organisatorische en gerichte search marketing, social media, online advertising en online zoekgedrag om talent aan te trekken en te laten inschrijven in onze Global Talent Bank. Deze Talent Bank is de eerste bron voor elk recruitment project, waardoor we snel kandidaten kunnen identificeren die een sterke match zijn voor elke opdracht, snel en effectief. We combineren deze online kennis met het beste van de traditionele, persoonlijke wervings methodes om waarde toe te voegen voor onze klanten: gedetailleerde profielen en wervingsteksten, face-to-face interviews, referenties raadplegen en post-plaatsing follow-up onderbouwen elke plaatsing.

Executives Online is lid van de Recruitment & Employment Confederation (REC) en de Interim Management Association (IMA). Daarnaast zijn wij de enige Interim Management provider die de strenge kwaliteitsbewaking audit van de REC’s hebben doorstaan,  “REC Audited” kwalificatie sinds 2006.

Executives Online zoekt hoogopgeleide managers en/of (bedrijfskundig) adviseurs in de zakelijke dienstverlening met minimaal 5 jaar brede bedrijfskundige- én commerciële werkervaring. Meer weten over deze franchise opportunity? Klik hier

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.