Nieuwe formulemanager Fortune hot drinks

Datum: oktober 23, 2012

Op 1 oktober 2012 is Ruud Roelofs gestart als Formulemanager van Fortune hot drinks. Ruud werkte voorheen als verkoopmanager bij Ziengs Schoenen en was daar verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Bij Fortune zal hij de franchiseondernemers begeleiden bij hun bedrijfsvoering en handhaving van de franchiseformule. Daarnaast zal Ruud zich bezig houden met het werven van nieuwe franchiseondernemers.

Formulemanager Fortune hot drinks - Ruud RoelofsDe franchiseformule van Fortune groeit en er zijn inmiddels 26 vestigingen. Fortune wil met haar koffie mensen met elkaar verbinden en organisaties helpen groeien. Dat doet zij door langdurige relaties op te bouwen met haar klanten, betrouwbare automaten, lekkere koffie en goede service. Service staat bij Fortune hoog in het vaandel. Dit jaar was zij gekwalificeerd voor de Service Jaarprijs 2012, een initiatief van DOOR Training & Coaching in samenwerking met het vakblad Service Magazine.

Fortune wenst Ruud veel succes met zijn nieuwe functie.

Bron: Fortune hot drinks

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.