Nieuwe formule in de telecombranche: Telecombinatie

Datum: augustus 13, 2012

Inkooporganisatie Telecombinatie lanceert begin september de nieuwe positionering en winkelformule in de telecombranche. In Nederland worden dit jaar zo’n 50 zelfstandige vestigingen van deze landelijke telecomretailer omgebouwd tot Telecombinatie concept winkel. De vestiging aan het Emmaplein in Zeist is een van de eerste locaties die gereed is. “Telecombinatie gelooft in de kracht van het collectief van zelfstandige ondernemers en zoekt altijd naar mogelijkheden om het ondernemerschap te stimuleren”, aldus een woordvoerder van de formule.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-formule-in-de-telecombranche:-Telecombinatie.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.