Nieuwe formule in de klusbranche: Huur dan een buurman!

Datum: juli 23, 2013

Hulp nodig in of om huis? Huur dan een Buurman! Op zondag 16 juni j.l. ging het nieuwe klusnetwerk ‘Huur dan een Buurman’ officieel van start. Huur dan een Buurman is een groeiend netwerk van handige ‘Buurmannen’, ervaren klusjesmannen die u voor kleine klusjes en aanpassingen in en om het huis kunt inschakelen. Ideaal als er geen handige klusser in de buurt is die u kan of wil helpen. Een Buurman doet juist die klusjes waarvoor u nu nét geen klusbedrijf inschakelt. Hij is prettig in de omgang, luistert naar u en denkt mee met uw portemonnee. Voor hem is geen vraag te veel. Zo geeft Huur dan een Buurman bijvoorbeeld ook huiswerkbegeleiding en computer(bij)les. Of hij pakt grotere klussen samen met andere Buurmannen aan. Er is altijd wel een Buurman (of Buurvrouw) met ervaring op het gebied van uw vraag. 

Bent u een behulpzame klusser (M/V) die van zijn hobby zijn werk wil maken? Informeer naar de mogelijkheden om u aan te sluiten bij de franchise-organisatie 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.