Nieuwe eigenaresse voor Curves Ridderkerk

Datum: oktober 19, 2015

Wisseling van de wacht bij Curves Ridderkerk. Sylvia van Driel (op foto rechts) wordt de nieuwe eigenaresse. Zij heeft per 1 oktober de fitnessclub voor vrouwen overgenomen van Annemieke Lips, die acht jaar geleden met Curves Ridderkerk startte. Zij heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging en meer tijd voor haar gezin. “Ik vertrek met een dubbel gevoel. Blij met de tijd die ik nu krijg voor andere dingen. Maar ook verdriet, want ik sluit een bijzonder hoofdstuk af”.Wisseling van de wacht bij Curves Ridderkerk. Sylvia van Driel (R) heeft de fitnessclub voor vrouwen overgenomen van Annemieke Lips. Bron: FranchiseFormules.NL

Sylvia van Driel is geen onbekend gezicht voor Ridderkerk. Zelf woonde ze namelijk 24 jaar in Ridderkerk. Ook is ze geen vreemde voor Curves. Sylvia runt al 5 jaar met veel succes de vestiging van Curves in Gorinchem.

Sylvia over Curves: “De aanpak en het concept van Curves zijn niet alleen uniek, maar bovendien bewezen doeltreffend. Ik wil zoveel mogelijk vrouwen van de bank krijgen. Laten zien dat bewegen leuk is en nut heeft en dat je je daardoor lekkerder kan voelen. Ook als je bijvoorbeeld fybromyalgie of reuma hebt. Er wordt hier niet gekeken of je dik of dun bent of een leuke sportbroek aanhebt, je mag jezelf zijn. Je krijgt een training aangepast op wat je kunt en wilt. Daarnaast hebben we een voedingsprogramma dat mensen bewust maakt van het effect van voeding op gezondheid.”

Met ingang van heden is iedereen welkom in de vernieuwde Curves aan de Jan Steenstraat 4A. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.