Nieuwe eigenaar Plantage Benissimo

Datum: november 6, 2012

In augustus dit jaar kondigde boekhandelaar Hubert van Belois, voorheen eigenaar van Plantage Benissimo, met spijt aan faillissement te hebben aangevraagd. Diezelfde maand werd dit faillissement bevestigd. Nog geen twee maanden hierna kan met plezier worden gemeld dat Plantage Benissimo, met een nieuwe eigenaar en onder de naam Maximus, opnieuw opengaat.

Afgelopen week heeft Caroline Penterman-Visser vol vertrouwen getekend voor de samenwerking met de formule Plantage InkoopPartners, de inkoopcombinatie van Retail Development Company (RDC). “Ik heb gekozen voor de inkoopcombinatie van RDC vanwege de veranderingsbereidheid en het verkennen van commerciële mogelijkheden in boekhandelsland. Daarnaast biedt RDC een goed platform voor contact met collegaboekhandels”, aldus Caroline Penterman. Hubert van Belois zal de komende maanden de nieuwe eigenaresse hierbij ondersteunen.

Plantage InkoopPartners zijn regionale (assortiments-) boekhandels met deskundig advies en passie voor boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorbenodigdheden en cadeauartikelen; voor iedereen die zichzelf of een ander wil verwennen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_6_november_2012.htm#plantagefranchise 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.