Nieuwe eigenaar Pitch&Putt Groningen

Datum: maart 29, 2012

Niet alleen blijft het aantal Pitch&Putt Golfbanen in Nederland groeien, ook verandert er wel eens een baan van eigenaar. Zo ook de Pitch&Putt Golfbaan in Groningen. Vanaf 12 maart j.l. heeft ondernemer Jacques van der Linden uit Eelde met veel enthousiasme de 18-holes Pitch&Putt Golfbaan bij Kardinge overgenomen. Van der Linden ziet het als een uitdaging om de baan nog aantrekkelijker te maken voor zowel recreanten als fanatieke sporters.

Pitch&Putt Golf Groningen in nieuwe handen
Van der Linden heeft jarenlange ervaring in de horeca en was al een tijdje op zoek naar een eigen bedrijf. Via een oud-collega is hij bij toeval benaderd om de Pitch&Putt Golfbaan in Groningen over te nemen. Deze kans heeft hij dan ook met beide handen aangegrepen. Van der Linden ziet het als een enorme uitdaging om het succes van een bedrijf, waar golf en horeca samen komen, verder uit te breiden. En de ambitie van de ondernemer om de bezoekers diverse recreatiemogelijkheden te bieden, gaat nog verder. Zo verhuurt hij ook klassieke solexen om mee door het Groninger landschap te toeren en wil hij uiterlijk begin mei een Footgolfbaan realiseren.

Pitch&Putt Golf populair in Groningen
De nieuwe ondernemer heeft de baan overgenomen van Dave Rijkse. Rijkse heeft de baan met veel plezier zo’n 8 jaar gerund maar is nu toe aan een nieuwe uitdaging. Pitch&Putt Golf Groningen is inmiddels uitgegroeid tot een populaire bestemming voor bedrijfs- en familie uitjes. Daarnaast maken ook veel bewoners van Groningen gebruiken de baan om Pitch&Putt Golf te spelen als hobby of als opstap naar het reguliere golf.

Nieuwe banen
Met ruim 20 banen is Pitch&Putt Golf in Nederland de grootste franchisegever in deze tak van sport en hard op weg naar een landelijke dekking. Momenteel worden er Pitch&Putt Golfbanen in Koudum en Anjum (Esonstad) aangelegd. Deze banen zullen naar verwachting medio 2012 geopend worden. Naast nieuwe banen Koudum en Esonstad, wordt begin april ook gestart met de aanleg van Pitch&Putt Golf Oirschot in Brabant.

Bron: Pitch&Putt Golf

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.