Nieuwe EHR vestiging in Tilburg

Datum: juli 3, 2012

Na de succesvolle lancering van EHR Utrecht is de franchiseformule nu ook vertegenwoordigd in Brabant. In Tilburg zal Ingrid Kraayvanger de vestiging EHR Tilburg gaan openen aan het Wilhelminapark. EHR Tilburg zal zich net als de overige vestigingen gaan richten op de bemiddeling in tijdelijke verhuur van woonruimte voor expats en particulieren.

Uit onderzoek dat Ingrid heeft gedaan vooraf gaande aan haar nieuwbakken ondernemerschap bleek dat er in het Tilburgse bedrijfsleven veel behoefte is aan een professionele partner in de woningbemiddeling voor expats. Ook particulieren die een overbrugging zoeken op dit gebied gaat Ingrid Kraayvanger helpen aan een tijdelijke woning.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_3_juli_2012.htm#ehr_tilburg

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.