Nieuwe directeur DGN retail

Datum: oktober 16, 2012

Paul Burger heeft op 12 oktober zijn functie van statutair directeur bij DGN retail neergelegd. Hij maakt plaats voor Henk Castelijns. DGN retail is een serviceorganisatie voor zelfstandig ondernemers in de doe-het-zelfsector in Nederland. De organisatie ondersteunt de winkelformules Multimate, Hubo en Fixet. De directiewisseling vloeit voort uit de aanhoudend slechte marktomstandigheden in de doe-het-zelfbranche. Die laten hun sporen achter bij de ondernemers die bij DGN retail zijn aangesloten en in het verlengde daarvan bij de DGN retail-organisatie. Onder deze omstandigheden is het bedrijfsmodel aan revisie toe. De nieuwe directeur, Henk Castelijns, is al enige tijd voorzitter van het administratiekantoor dat de belangen van de certificaathouders bij DGN retail behartigt. De aangesloten ondernemers zijn via certificaten van aandelen tevens eigenaar van de organisatie. Hiermee onderscheidt DGN retail zich van de andere bekende doe-het-zelfketens. Castelijns treedt af als voorzitter van het administratiekantoor. Dankzij deze bestuursfunctie kent hij de organisatie en de marktsituatie al vrij goed. Bovendien bekleedde Castelijns voorheen diverse directiefuncties bij Ahold, De Boer Winkelbedrijven, Unigro en Laurus.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Nieuwe-directeur-DGN-retail.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.