Nieuwe Anytime Fitness club komt in Goor

Datum: juni 12, 2012

De zoektocht van Wai-Yip en Wai-Ting Pang naar een Anytime Fitness locatie is geslaagd. Sinds begin 2012 hebben zij een licentie voor Anytime Fitness. In april zijn ze samen met enkele andere franchisenemers uit Nederland naar de opleiding in Minneapolis geweest. Dit was voor hun een grandioze ervaring.

Vol energie zijn ze terug gekomen en is hun zoektocht naar een Anytime Fitness locatie in een versnelling gekomen. Van tevoren waren zij hier ook al druk mee bezig geweest, echter door de informatie uit de opleidingsweek in april zijn zij veel sneller bij hun einddoel gekomen. Afgelopen week hebben ze de onderhandelingsfase voor hun pand in Goor kunnen afronden, mede ondersteunt door Bjorn en Petro Hameleers.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_juni_2012.htm#anytime_fitness_goor 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.