Nieuw winkelformat Coop-formule

Datum: juli 24, 2012

Supermarktketen CoopCompact, onderdeel van de Coop-formule, opende vorige week zijn eerste vestiging in een nieuw winkelformat. Dit meldde RetailNews. De nieuwe winkel in Pannerden betekent de aftrap voor de uitrol van CoopCompact nieuwe stijl. In het filiaal zijn dezelfde veranderingen doorgevoerd als bij de laatste generatie Coop en Supercoop.

“Het zijn dezelfde veranderingen als bij Coop en Supercoop, alleen nu op 400 m²”, licht formulemanager Bert Nijland het format toe. Na de zomer rolt Coop de formule CoopCompact verder uit in nieuwe stijl. Uiteindelijk worden de nieuwe formule-elementen in alle CoopCompact-vestigingen doorgevoerd.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_24_juli_2012.htm#coop_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.