Nieuw Thomashuis Streefkerk

Datum: januari 29, 2013

Franchise formule Thomashuizen opent een nieuw Thomashuis in Streefkerk. Deze dorpsboerderij in Streefkerk wordt momenteel omgebouwd tot Thomashuis.

Zorgondernemers Piet en Ellen Breure gaan deze zomer van start met hun eigen Thomashuis. In een Thomashuis vinden acht volwassenen met een verstandelijke beperking een thuis. “In ons Thomashuis willen wij onze bewoners een veilig, warm en gezellig huis bieden. Een thuis waar een ieder zichzelf kan en mag zijn. Wij gaan hierbij uit van de mogelijkheden van de bewoner”, vertellen Piet en Ellen Breure. De franchise formule van de Thomashuizen is uniek binnen de zorg. Een bewoner in een Thomashuis koopt zijn of haar zorg in met een persoonsgebonden budget. Door de kleinschaligheid is er meer tijd voor de bewoners. Momenteel bestaan er ruim 100 Thomashuizen in Nederland.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_29_januari_2013.htm#thomashuizen

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.