Nieuw shop-in-shop concept Verhuur-Punt

Datum: september 11, 2012

Met het nieuwe shop-in-shop concept van Verhuur-Punt is het mogelijk om op een risicoloze wijze te investeren in de onmisbare dienst; verhuur. De werkwijze is zeer eenvoudig, de ondernemer investeert zelf en betaald een vergoeding voor het concept. Hierdoor kan hij meteen beginnen met verhuren. Verhuur-Punt helpt de ondernemer op weg, of het nu gaat om de machinekeuze, de prijslijsten, de website, of alle procedures.

Theo Vertelman, collega van Pieter Vertelman en initiatiefnemer van de pilotstore, verklaart de werking van de succesformule: “De belangrijkste reden van het succes is dat Verhuur-Punt een kant-en-klaar concept is. Overal is aan gedacht, op deze manier kan je verantwoord investeren en hierdoor krijg je meer traffic op de winkelvloer. In het begin zijn ondernemers sceptisch tegenover verhuur, maar als we de cijfers tonen wordt het vaak toch interessant.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_11_september_2012.htm#verhuur_punt

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.