Nieuw online: Human Cliniqs

Datum: mei 10, 2012

Human Cliniqs is een nieuwe speler op het gebied van menselijk welzijn en welbevinden. Een nieuwe speler wil in dit geval niet zeggen dat er geen ervaring in de organisatie en cliniqs aanwezig is. Wij hebben bestaande  goede dingen samen weten te voegen en voegen daar een redelijke unieke kijk op onze clienten aan toe. Geluk is afhankelijk van een gezonde fysieke en mentale balans en deze balans is voor iedereen uniek. Het is onze kracht om op onze aandachtsgebieden deze unieke balans samen met onze cliënten te vinden. Respect voor ieders eigenheid is de oorsprong van Human Cliniqs.

Het is een franchise organisatie die met een laagdrempelige formule aan de ene kant ondernemerschap bereikbaar wil maken en aan de andere kant door die uitbreiding meer mensen kunnen adviseren en behandelen. Door deze laagdrempeligheid zou een snelle organisatorische groei voor de hand liggen. Wij kiezen daar echter niet voor. Een gedegen groei heeft onze voorkeur en vormt een gezonde basis voor een lang ondernemers bestaan.

Bron: Human Cliniqs

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.