Nieuw luxe DE Koffie & Theehuis

Datum: maart 5, 2013

Naast het Amsterdam Centraal Station heeft Douwe Egberts een DE Koffie & Theehuis geopend. Het koffie en theehuis is met een geheel nieuw concept aan de slag gegaan.

Het is de bedoeling dat de winkel als eerste nieuwe collecties koffiebonen en theesoorten van Douwe Egberts aanbiedt. De nadruk ligt op de rituelen en de wereld achter koffie en thee. De koffieproducent investeert hiermee onder andere in het merk Pickwick en het nieuwe luxe merk Tea Forté. Naast het aanbieden van het reguliere assortiment moeten de merken nu ook de hogere segmenten van de markt invullen. Douwe Egberts wil prominenter aanwezig zijn met nieuwe koffie- en theeconcepten, Douwe Egberts Cafés en de introducties van Senseo en Sarista. Zo werd onlangs nog een DE Café in het kantoorgebouw van Nationale-Nederlanden te Rotterdam geopend. “Op locaties als deze laten we onze gasten kennismaken met de nieuwste koffie- en theerituelen. Trends als Latte Art en Slow Coffee zullen we hierbij zeker niet overslaan.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_maart_2013.htm#douweegberts

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.