Nieuw franchise Mercure hotel in Leidschendam

Datum: september 12, 2012

Accor Hotels heeft gisteren een franchisecontract getekend met het Greenpark Hotel in Leidschendam. Met de ondertekening voert het hotel vanaf 15 november 2012 de naam Mercure Hotel Den Haag Leidschendam en maakt het gebruik van het sterke merk Mercure dat Accor Hotels in 49 landen voert. Het nieuwe Mercure hotel wordt automatisch onderdeel van het wereldwijde distributiesysteem van Accor Hotels. Ook worden de competenties die Accor Hotels heeft op het gebied van hotelmanagement ter beschikking gesteld aan het hotel. Het hotel telt 96 kamers, 7 vergaderzalen en à la carte restaurant Chiparus.

De directie van het Greenpark Hotel, Patrick Bruins en Chris Lindeboom: “Wij zijn trots op de samenwerking met Accor Hotels. De keuze voor deze hotelketen is gebaseerd op haar goede franchisecondities, wereldwijde netwerk en expertise op het gebied van verkoop- en distributiesystemen. We vertrouwen erop dat, door deze samenwerking met Accor Hotels, we onze ambities naar een hoger plan kunnen tillen”.

De directie van het Greenpark Hotel, Patrick Bruins en Chris Lindeboom. In het midden: de algemeen directeur van Accor Hotels, Caro van EekelenAccor Hotels Nederland laat via franchisedirecteur Rudolph Schöningh weten: “De afgelopen jaren hebben wij flink ingezet op de zogeheten “asset right”-strategie”. Hierbij streeft Accor Hotels naar groei in het aantal hotels door franchise- & managementcontracten. Met de franchise-ondertekening van vandaag kunnen we een unieke, centrale locatie in de Randstad toevoegen aan ons Mercure-portfolio. Ik verwacht overigens de komende maanden in Nederland meer franchisecontracten te gaan tekenen voor onze verschillende hotelmerken.”

Met de ondertekening telt Nederland nu 13 Mercure hotels, wereldwijd meer dan 700 hotels. Accor Hotels heeft nu 39 hotels in Nederland, wereldwijd zijn dit er meer dan 4400.

Bron: Accor Hotels Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.