In Utrecht is het nieuwe fastserviceconcept Yoghurt Barn geopend, met diverse biologische yoghurtvarianten. De Yoghurt Barn is een initiatief van Wouter en Esther Staal. De yoghurt van de Yoghurt Barn komt direct van de boer en is biologisch. Doel is om op korte termijn in eigen beheer enkele andere Yoghurt Barns te openen en vanaf tweede helft 2013 te gaan franchisen in de randstad.
Het concept kwam mede tot stand met de hulp van Geert van Kuyck. Hij is één van de grondleggers van Starbucks in Europa. Van Kuyck:”We zien dat de yoghurtmarkt in beweging is. Het concept Yoghurt Barn speelt daar op een ideaal moment op in.”Dick de Kock, oprichter van Coffee Company, is één van de andere investeerders. De Kock: “Wouter en Esther brengen hun concept vol passie op de markt, zetten gasten op nummer één en bouwen zo aan een repliceerbaar concept voor Nederland en daarbuiten.”
Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_13_november_2012.htm#yoghurtbarn
')}