Nieuw fastserviceconcept: Yoghurt Barn

Datum: november 14, 2012

In Utrecht is het nieuwe fastserviceconcept Yoghurt Barn geopend, met diverse biologische yoghurtvarianten. De Yoghurt Barn is een initiatief van Wouter en Esther Staal. De yoghurt van de Yoghurt Barn komt direct van de boer en is biologisch. Doel is om op korte termijn in eigen beheer enkele andere Yoghurt Barns te openen en vanaf tweede helft 2013 te gaan franchisen in de randstad.

Het concept kwam mede tot stand met de hulp van Geert van Kuyck. Hij is één van de grondleggers van Starbucks in Europa. Van Kuyck:”We zien dat de yoghurtmarkt in beweging is. Het concept Yoghurt Barn speelt daar op een ideaal moment op in.”Dick de Kock, oprichter van Coffee Company, is één van de andere investeerders. De Kock: “Wouter en Esther brengen hun concept vol passie op de markt, zetten gasten op nummer één en bouwen zo aan een repliceerbaar concept voor Nederland en daarbuiten.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_13_november_2012.htm#yoghurtbarn

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.