New York Pizza in Bovenkarspel

Datum: maart 12, 2013

Op 11 maart opende de nieuwe vestiging van New York Pizza in Bovenkarspel haar deuren. Franchiseneemster Josje Slingerland staat aan het roer van dit filiaal.

Enige ervaring heeft de onderneemster al met New York Pizza. Tijdens haar middelbare schooltijd heeft zij drie jaar lang als filiaalmedewerkster bij een vestiging gewerkt. Na het volgen van een hotelschoolopleiding in Maastricht heeft zij de kwaliteit en service die New York Pizza biedt nog meer doen inzien. De officiële openingsdag vindt plaats op zaterdag 23 maart. De openingsactie die daarbij hoort houdt in dat drie verschillende pizza’s tegen de stuntprijs van € 1,99 afgehaald kunnen worden. De actie wordt om 15:30 gestart door oud-Ajacied en –international Ronald de Boer, waarna er gelegenheid is om een handtekening te krijgen. Een deel van de opbrengst die op die dag gegenereerd wordt, wordt gedoneerd aan Stichting KiKa. Het aantal vestigingen van New York Pizza in Nederland bedraagt nu 110.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_maart_2013.htm#newyorkpizza 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.