New York Pizza groeit met 25 vestigingen

Datum: februari 5, 2013

Franchise formule New York Pizza breidt dit jaar uit met 25 vestigingen in Nederland. Ook in Duitsland opent de keten en tevens wordt er een nieuwe deegfabriek opgeleverd die een capaciteit heeft die viermaal groter is dan de huidige.

De eerste van de 25 vestigingen is onlangs geopend in de Leidsestraat in Amsterdam. 20 jaar geleden opende New York Pizza voor het eerst haar deuren aan het Spui in Amsterdam. “Ik ben ooit met mijn broer Max en vriend Richard Abram begonnen toen we begin 20 waren en het is geweldig om te zien dat er nu veel franchisenemers zijn die ook jong beginnen te ondernemen. Het succes van onze keten helpt hen ook om een financiering te krijgen, zelfs nu banken de geldkist stijf dicht houden”, aldus Philippe Vorst directeur van New York Pizza. Inmiddels zijn er 110 vestigingen in Nederland.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_februari_2013.htm#newyorkpizza

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.