Nederlandse koffieketen Doppio Espresso beste van de Benelux

Datum: november 27, 2013

Woensdagavond heeft Doppio Espresso de European Coffee Award voor “Best Coffee Chain – Benelux” in ontvangst genomen. De prijs werd in Parijs tijdens het jaarlijkse European Coffee Symposium uitgereikt, waarbij meer dan 400 koffieprofessionals aanwezig waren.

Tijdens het belangrijkste en grootste evenement voor de koffie en de food-to-go sector, werd bekend gemaakt dat Doppio Espresso zich de beste koffieketen van de Benelux mag noemen. Hiermee versloeg de jonge espressobarketen o.a. de grote koffieketens  Coffee Company, Starbucks en Le Pain Quotidien. Daarnaast kregen de eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh beide de  “Outstanding Contribution to the European Coffee Industry Award” overhandigd voor hun bijdrage aan de koffiecultuur. De European Coffee Awards worden jaarlijks uitgereikt en komen tot stand door stemmen van meer dan 10.000 executives uit de koffie- en foodindustrie in Europa.Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh van Doppio Espresso

Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zijn enorm trots, vereerd en blij met deze prijs en bedanken alle iedereen die op hun gestemd heeft: “We bedanken alle mensen die ons de afgelopen jaren gesteund hebben en in ons geloven. Deze prijs het resultaat van super veel werk door alle mensen die bij Doppio Espresso betrokken zijn! Franchisenemers, medewerkers en ons hoofdkantoorteam, allemaal super bedankt. Er zijn veel mooie bedrijven die hier winnen. We zijn erg vereerd dat we daar tussen staan.  

De afgelopen 6 jaar hebben we altijd keihard gewerkt met één doel voor ogen: de beste zijn. Dat komt terug in alles wat we doen. We willen dat onze gasten de beste beleving hebben, we willen dat onze koffie de beste is en we willen de beste organisatie zijn zodat onze ondernemers kunnen excelleren. Het winnen van deze prijs is een erkenning  voor de manier waarop Doppio Espresso omgaat met kwaliteit en streeft naar het beste. Het werkt enorm motiverend voor de toekomst, we zullen ons blijven inzetten om het ultieme doel te bereiken: de beste zijn in kwaliteit, service en beleving.”

Doppio Espresso is zes jaar geleden in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. Het winnen van de European Coffee Award komt bovenop de reeds behaalde prijzen de afgelopen 5 jaar: Winnaar AD Koffietest, Jonge Ondernemersprijs, The Belgium Netherlands CoffeeGuide Top 25, Beste Koffieketen en Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.