Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) reikt Franchise Innovatieprijs uit

Datum: mei 15, 2013

De NFV Franchise Innovatieprijs wordt in 2013 voor het eerst uitgereikt. Het doel van deze prijs is om franchiseformules die een uitmuntende prestatie leveren (hebben geleverd) op het gebied van innovatie een podium te geven. Deelname aan deze prijs staat open voor aspirant leden, erkend leden en keurmerkleden van de NFV. De jury heeft een selectie gemaakt uit de inzendingen en is tot de slotsom gekomen dat de 3 genomineerden voor 2013 zijn geworden:

Fit20
– binnenstadservice nederland
– Sunday’s 

Deze drie formules zullen op 28 mei aansluitend op de algemene ledenvergadering hun formule en innovatie presenteren. Op de avond zelf zullen de leden van de NFV een keuze maken wie de winnaar wordt van de Franchise Innovatieprijs 2013.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.