Natuurwinkel steunt lokale voedselbanken

Datum: februari 26, 2013

Natuurwinkel start aankomende maandag 25 februari met een speciale actie om plaatselijke voedselbanken te steunen. Gedurende twee weken doneert de franchise formule Natuurwinkel tassen met biologische producten aan de voedselbank.

Klanten van de Natuurwinkel kunnen een actietas kopen met 5 biologische producten voor 5 euro. Lokale voedselbanken ontvangen voor elke verkochte actietas een zelfde tas met producten. De voedselbanken mogen de week na de actie de tassen in ontvangst nemen. Door de economische crisis kloppen steeds meer gezinnen aan bij de voedselbank. Met deze actie worden mensen die ver onder de armoede grens leven geholpen met gezonde producten. In de winkel hangt een barometer waarop het totaal aantal verkochte tassen te zien is.  Natuurwinkel is een franchise formule geëxploiteerd door Wessanen Benelux. Deze formule biedt een breed assortiment van eerlijke en biologische producten in een verrassende winkelomgeving.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_februari_2013.htm#natuurwinkel

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.